İphone 5 İnceleme

Devamını Oku

Euro Truck Simulator 2 Serial (Etkinleştirme)

Bizi bu linkten takip edebilirsiniz > http://quup.com/teknovagon

Euro Truck Simulator 2, yayınlandığından beri büyük ilgi gören ve beğenilen bir tır oyunu. Bana göre en iyi tır oyunu diyebilirim. Yalnız oyunu benim gibi deneme sürümünden oynuyorsanız karşınıza bir takım engeller çıkacaktır. Oyunu ilk kurarken, ya da oyunu belirli bir süredenedikten sonra karşınıza bir etkinleştirme penceresi gelecek. Buraya ürün anahtarını yazmadığınız sürece oyuna devam edemiyorsunuz. Bu yazımda sizlere çalışan ve bizzat denediğim serialleri vereceğim. Çalışmayan serialleri bildirirseniz yenilerini ekleyerek, daha iyi bir sonuca varmanızı sağlayabilirim.

Euro Truck Simulator 2 Serials

  1. 3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
  2. THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
  3. 7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
  4. HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W (Yeni)
Bu serialler oyunu tam sürüm olarak oynamanızı sağlayacaktır. Hepsi çalışan seriallerdir, fakat çalışmadığı takdirde yorum aracılığı ile bildirirseniz, yenilenecektir.
Devamını Oku

Sosyal Medya Üzerinden Takip Etmek İsteyenler İçin

Merhaba arkadaşlar bizleri sosyal ağlarda takip etmek isterseniz aşağıdaki linkler sizlere yardımcı olacaktır.

quup
Youtube
Bannerlarımız;






Devamını Oku

Webmaster Forumu Plusooo.com'dan Çekilişi Tam 45 Kişiye Ödül



PlusOOO Webmaster Forumu : PlusOOO.Com

Webmaster forumu olan plusooo.com, klasik webmaster forumu anlayışını değiştiren ve farklı bir görünümle, sizleri yeniliklerle buluşturmayı amaç edinmiş özel bir sitedir. Plusooo.com ile daha ayrıntılı ve derinlemesine oluşturulmuş kategorilerde, çok daha fazla konuyla ilgili başlıklara ulaşmanız mümkün olmaktadır. Üyelerine blog yazabilme olanağı da sağlayan webmaster sitesi plusooo.com’da fonksiyonel eklentileri sayesinde, bir webmaster sitesi için tüm ihtiyaçlar düşünülmüş durumdadır. Forum galerisine fotoğraf ekleme, yükle-indir bölümüne doya ekleme gibi olanakları da olan webmaster forumu plusooo.com, bir webmaster için oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir.

Tüm ticaret konuları için özel bölümlerin olduğu bu özel site, bir web forumunda olması gereken tüm gereksinimlere sahiptir. Üyelerine özel bir sohbet alanı da açmış durumda olan plusooo.com, her gün gelişen ve yenililere açık bir platform olmayı başarmıştır. Bir webmaster forumuna üye olmak istiyorsanız ve eskilerden sıkıldıysanız, plusooo.com sizin için doğru tercih olacaktır. Üyeleri için her konuda bilgi ve fikir paylaşımı imkanı sağlayan plusooo.com, bu özelliğini her geçen gün çok daha geliştirerek, yeni kullanıcılara ulaşmaktadır. Plusooo.com sitesine giriş yaptığınızda, her yerde rastlayabildiğiniz bilindik webmaster forumu anlayışının çok uzağında bir görüntüyle karşılaşırsınız. Yıllardır birbirinin aynı olan web forumları için alternatif olan plusooo.com, ziyaret edildikten sonra vazgeçemeyeceğiniz bir site olmak için sizin için çalışmaya devam etmektedir. Siz de yepyeni bir webmaster forumu yüzü için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

PlusOOO.Com tüm webmasterlar ‘ı bekliyor :)

Ayrıca webmasterlar için çok güzel bir çekiliş yapıyor, Katılmak için buyrun : Katılmak İçin Tıklayınız

Devamını Oku